Kami adalah antara yang Terbaik! Ambil peluang ini untuk berkerjasama dengan kami!

MISI

” Membantu bakal pelanggan dalam merealisasikan impian untuk untuk mendapatkan lesen, sijil yang diinginkan dengan harga yang berpatutan serta membantu mereka untuk mendapatkan pengurusan kewangan dengan pihak bank dan koperasi “

VISI

 “ Menjadi salah satu syarikat perunding yang berdaya saing dan utama di Malaysia sejajar arus pemodenan dan melahirkan ramai bakat-bakat muda untuk menceburi bidang perundingan di Kaizer Management & Consultancy Sdn Bhd menjelang tahun 2025. ”

Sejarah Kaizer Management & Consultancy

 • Titik permulaan syarikat bermula apabila I-Corp Consultancy ditubuhkan pada 2018. Pada ketika itu, syarikat hanya memfokuskan aktiviti perniagaan memproses pinjaman peribadi klien kepada bank-bank di Malaysia. Pada tahun 2021, pengasas syarikat Encik Muhamad Izwan telah membuat penjenamaan syarikat dari I-Corp Consultancy kepada Kaizer Management & Consultancy Sdn Bhd (KMC). Aktiviti syarikat pula telah bertambah dari memproses pinjaman peribadi bank kepada konsultasi dokumentasi seperti perlesenan, persijilan dan lain-lain.

   

  Kaizer Management & Consultancy Sdn Bhd terletak di Kuala Lumpur . Syarikat juga telah memenangi anugerah iaitu Anugerah Firma Start-Up Pilihan 2021 Konsultasi Kewangan dalama kategori Personaliti Industri & Usahawan Malaysia 2021 daripada Niaga Times.

  KMC adalah short form untuk Kaizer Management & Consultancy Sdn Bhd dan merupakan anak syarikat kepada Kaizer Tech Sdn Bhd yang menjalankan aktiviti pembinaan serta pembekalan di Malaysia.

  Berkenaan KMC 

  KMC adalah sebuah syarikat yang dianggotai oleh sekumpulan profesional muda yang berdedikasi, komited dan berpengalaman, dengan misi untuk membantu klien kami dari segi dokumentasi serta pengurusan kewangan

  KMC percaya dengan menggabungkan pengalaman, bakat dan dipandu oleh para profesional akan memberi impak dan manfaat yang besar kepada mana-mana projek yang dilaksanakan. Gabungan pengalaman dan pengetahuan membolehkan syarikat ini menawarkan kepada pelanggan, prospektif dalam bidang pengurusan kewangan serta pengurusan dokumentasi pelanggan

  KMC adalah syarikat milik penuh Bumiputera dan berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) dan Kementerian Kewangan (MOF).

   

   

   

   

   

   

Panel Bank Dan Koperasi 

Alamat HQ

Kaizer Management & Consultancy Sdn Bhd

Suite 32-01, 32nd Floor, Menara Keck Seng, 203 Jalan Bukit Bintang,

55100 Kuala Lumpur

admin@kaizermc.com

visitor counter

Online
Hi! Boleh kami bantu?