PELUANG KERJAYA

Sertai kami sebagai Advisor (AK) & Independent Consultant (ICK) untuk menjana pendapatan sampingan dengan kami di Kaizer Management & Consultancy Sdn Bhd sehingga 4-5 angka sebulan. Kami membuka peluang kepada rakyat Malaysia yang ingin menceburi bidang kewangan, pelesenan & pensijilan. Kami tawarkan perkhidmatan yang memenuhi kehendak rakyat Malaysia serta boleh dapat komisen yang amat lumayan.

Kehendak Pasaran

Jangka Masa Panjang

Setiap orang ada masalah, misi, dan kehendak dalam memiliki sesuatu yang diingini. Pinjaman peribadi akan terus berada di pasaran kerana kehendak produk itu sendiri dari orang ramai. Selagi syarikat swasta dan kerajaan masih wujud, selagi itulah pinjaman peribadi ini akan terus wujud. Setiap bank dan koperasi mempunyai misi masing-masing di mana mereka memperolehi pendapatan dan sales melalui pinjaman yang di buat oleh orang ramai. Tiada istilah short term untuk servis pinjaman peribadi ini kerana anda sendiri lihat demand dari orang ramai.

Kenaikan Market di Pasaran

Seperti yang kita tahu, produk pinjaman peribadi kebanyakan dikeluarkan oleh Bank-bank dan Koperasi di Malaysia. Setiap orang akan membuat pinjaman ini tidak kira tua atau muda. Market pinjaman peribadi ini mula naik apabila ekonomi yang tidak berapa stabil dan orang ramai mula meminjam untuk bebas dari masalah kewangan.

Berminat untuk jadi sebahagian dari kami? Sila isi Borang Permohonan dan tunggu balasan dari pihak pengurusan. Jangan lepaskan peluang ini. Peluang hanya sekali dalam hidup. Jom meroket bersama kami di KMC!

Online
Hi! Boleh kami bantu?